تمديد مهلت انتخاب رشته آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي

مهلت انتخاب رشته آزمون كارشناسي ارشد  سال 96 و دوره هاي بدون آزمون (استعدادهاي درخشان )اين مقطع تا پايان روز شنبه 17 تير ماه تمديد شد .

با توجه به اينكه رشته/ محل هاي حذف شده دانشگاه آزاد اسلامي از طريق دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقيقات و فناوري دردست پيگيري مي باشد و نظر به تماس هاي متعدد داوطلبان در خصوص چگونگي انتخاب رشته و ثبت نام در اين مقطع به اطلاع داوطلبان گرامي مي رساند در اولين مرحله بيش از 200رشته / محل به تاييد دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم رسيده است و تا فردا دوشنبه  5  تير ماه 96 به سامانه ثبت نام به آدرس  www.azmoon.org   اضافه خواهد شد .

ساير رشته / محل ها دردست پيگيري مي باشد و با اطلاع رساني قبلي در سامانه ثبت نام قرار خواهد گرفت .

داوطلبان تا پايان مهلت ثبت نام با توجه به رشته / محل هاي اضافه شده می توانند نسبت به اصلاح كد رشته / محل هاي انتخابي خود اقدام نمايند .

روابط عمومي مركز سنجش وپذيرش دانشگاه آزاد اسلامي